Ароматизація приміщень. Як правильно організувати
В останні роки великі бренди все частіше використовують ароматичний маркетинг і ароматизацію приміщень. Поширюючи унікальні, стратегічно продумані аромати в своїх місцях, бізнес тільки виграє від цього.

Аромамаркетинг - один з рекламних каналів взаємодії з покупцями, який разом з іншими інструментами допомагає збільшувати клієнтську аудиторію і більш ефективно з нею взаємодіяти. Аромати пов'язані з певними емоціями, створюють потрібний клієнтові настрій: радість, бажання спілкування і т. Д. В результаті продажі збільшуються, відгуки покупців поліпшуються, а позитивний імідж компанії зберігається.

Основне завдання аромату - створити унікальну композицію, яка буде звучати в унісон з ключовим посланням бренду. Це рекламний інструмент, який не потребує постійного переосмислення.
Ароматизація приміщень. Як правильно організувати
Нюх - найсильніше та емоційніше з усіх почуттів. Використовуючи запахи, бренди можуть спілкуватися зі споживачами на глибшому емоційному рівні.

Ароматизація приміщень спрямована на зміцнення зв'язків між споживачами і брендами та монетизацію. Емоції та позиціювання бізнесу через аромат зберігається дуже довго: люди запам'ятовують запахи краще, ніж, наприклад, візуальні образи. Коли вам потрібно поліпшити продажі або залучити ширшу аудиторію, ароматизація приміщення спрацює успішно.

Унікальний аромат - це така ж частина айдентики, як логотип або фірмовий стиль. Аромат може залучити нових клієнтів, збільшити продажі, підвищити сприйняття цінності, а також підвищити впізнаваність бренду і задоволеність клієнтів.

Сьогоднішня конкурентне бізнес-середовище, створює незабутні враження та емоційні зв'язки зі споживачами, має вирішальне значення для збільшення споживчих витрат і довгострокової лояльності до бренду.

Ми, Мідсан-ScentAir, займаємося ароматизацією приміщень в Україні, лідери ринку з 2014 року. Підберемо правильний аромат для розвитку вашого бізнесу.
Що дає ароматизація приміщень
Ароматичний маркетинг - це більше, ніж просто поширення приємного аромату в просторі. Це мистецтво використовувати фірмовий стиль компанії, маркетингові повідомлення, цільову аудиторію і створювати аромат, що підсилює ці цінності.

Аромат може майже миттєво впливати на поведінку і викликати спогади. Коли запах поєднується з іншими маркетинговими сигналами, він може посилити враження від бренду і встановити тривалий зв'язок зі споживачами.

Вважається, що нюх впливає на 75% наших повсякденних емоцій. Тісний зв'язок між нюховою залозою і лімбічною системою, яка управляє емоціями і спогадами, є силою, що лежить в основі нашого нюху. Нюхові рецептори в носі підключаються безпосередньо до тієї частини мозку, яка відповідає за пам'ять і емоції. Ось чому запах може переносити вас в певний час і в певному місці, зв'язуючись з певним спогадом або почуттям.

Люди здатні розпізнавати близько 10 000 різних запахів, і що ще більш примітно, ми можемо згадати запахи з точністю 65% через рік, на відміну від тільки 50% візуальних ефектів через три місяці.
Результати
Результат - більш щасливі клієнти, які пам'ятають ваш бренд і затримуються довше. Академічні та галузеві дослідження показують, що використання запахів робить глибокий вплив на те, як споживачі ставитися до бренду. Правильне рішення для ароматизації навколишнього середовища може поліпшити враження від відвідування магазину, створення комфортної і позитивного середовища, яка може непомітно спонукати споживачів проводити більше часу в роздрібній торгівлі і збільшити споживчі витрати.

Поширення правильного аромату може посилити ідентичність вашого бренду, створити ідеальну атмосферу для ваших клієнтів, співробітників і гостей і виділити ваш бізнес серед конкурентів.
Ароматизація в офісах
Ароматизація в офісах - це один зі способів виділити свій корпоративний бренд, забезпечити вражених клієнтів і задоволених співробітників.

Щасливі співробітники працюють старанніше і продуктивніше. Сприятлива офісна атмосфера- ключ до того, щоб ваші співробітники не боялися приходити в понеділок вранці. Нюх пов'язано з поліпшенням пильності і зниженням кількості помилок, тому воно покращує продуктивність і моральний дух персоналу. Аромат також знижує стрес і занепокоєння і покращує концентрацію.

Ароматизація в магазинах
Відповідний аромат в правильній атмосфері дійсно може покращити сприйняття якості товарів і продовжити час очікування в універмазі або бутіку. Покупці витрачають вдвічі більше грошей у порівнянні з аналогічними магазинами, які не використовують ароматизацію. Атмосфера спонукає їх затримуватися і в підсумку люди купували більше товару, ніж хотіли спочатку. Чим довше покупець залишається в магазині, тим більше він витрачає.

Ароматизація в готельному бізнесі
Відвідувач, приходячи в готель чи хостел, в першу чергу звертає увагу на комфорт, затишок і чистоту повітря. Ви надали замовнику ексклюзивні інтер'єри, першокласне оснащення номерів і бездоганний сервіс. Але в кімнаті пахне тютюновим димом, а в коридорі пахне кухнею, вам не вдасться переконати клієнта в тому, що у вашого закладу є «бренд». Якщо ви додасте приємні ароматичні композиції, це поліпшить настрій покупців, знизить рівень їх стресу і підвищить довіру до вас. Імовірність повторного відвідування значно зросте.

Ароматизація в кафе і ресторанах
Якщо простір наповнений приємним ароматом, підібраним фахівцем по інтеграції, то клієнт може замовити дорожчі страви, тим самим збільшивши свій чек. Крім того, ароматизація ресторанів змінює сприйняття часу: в середньому людина проводить там на 50% довше, але не помічає цього.

За допомогою запахів можна залучити нових відвідувачів, аромат буде працювати як своєрідна вивіска. Люди нюхають цукрове печиво та вафельні стаканчики, активується лімбічна система, починають працювати центри задоволення - людина купує морозиво. В цілому ця ароматизація збільшила продажі на 45%.
Як почати ароматизацію
1. Залиште заявку на сайті Мідсан-ScentAir.

2. Консультація - з вами зв'яжеться наш експерт, підбере аромат під ваші цілі. Розкішна колекція преміальних нетоксичних ароматів, у нас понад 2700 різних запахів. Також ми створюємо персоналізований, власний аромат для бізнесу.

3.Стратегія поширення аромату - визначимо найкраще обладнання, місце розташування і графік роботи для максимального впливу за допомогою ароматизації приміщення.

4.Ви зможете безкоштовно протестувати аромат у вашому бізнесі.

5.Монтаж обладнання - включений у вартість послуги, ми зберігаємо ваш час від непрофільної роботи. Аромат настільки ж важливий, як і обладнання, його поширює. Системи ScentAir-Мідсан розсіюють аромат, який стає природною частиною простору. Виробляється обладнання в США.

6.Підтримка - ми регулярно контролюємо роботу обладнання, чорнила і оперативно реагуємо на ваші виклики.
Цікавить ароматизація приміщень в Україні? Мідсан-ScentAir лідер ринку України з 2014 року. У нас унікальна бібліотека з понад 2700 якісних і безпечних ароматів. Залишайте заявку, наші експерти з вами зв'яжуться і допоможуть підібрати аромат під ваші цілі.
Рекомендовані статті
    Дізнайтеся, який аромат
    підходить Вашому бізнесу,
    і протестуйте його
    безкоштовно 7 днів.