Ароматизація магазину одягу
Магазини одягу зазвичай використовують візуальні рішення аби залучити більше покупців. Гарний інтер'єр, манекены, баннера звісно важливі, але на сьогодні цього вже недостатньо аби виділятися з поміж конкурентів.

Аромамаркетинг - використання аромату для створення настрою, просування продукції, збільшення впізнаваності бренда. Роздрібні торговці розміщують аромати, щоб викликати у них позитивні емоції клієнтів і забезпечити задоволення. Аромат здатен підіймати настрій, разслабляти, навіть знімати стрес. Людська фізіологія і психологія надають великого значення почуттю і швидко і глибоко пов'язують його з позитивними спогадами, щоб ми могли повторювати ці переживання. Великі роздрібні торговці, такі як Nike, вже виявили, що ароматичний маркетинг в роздрібних магазинах підвищив намір зробити покупку на 80%. Також дослідження довели, що запахи переконують покупців залишатися в торгових приміщеннях довше і більше переглядати, покращують їх почуття якості і створюють тепле почуття знайомства.
Вибір аромату для магазину одягу
Вибір аромату для роздрібної торгівлі - непросте завдання, тому що багато типів магазинів, які розраховані на різну аудиторію знаходяться під одним дахом. Чоловічий, жіночий, дитячий одяг часто знаходяться поруч, а разом з ними аксксуари і навіть може бути декор. Тому аромат слід підбирати грамотно, щоб задовольнити кожного покупця.

Навколишні аромати повинні викликати у споживачів позитивні емоції, щоб бути ефективними. Зазвичай безпечно починати ароматизацію з традиційних ароматів, а потім комбінувати їх, щоб новий результат міг викликати почуття цікавості як до самого магазину, так і до товарів всередині. Добре прийняті аромати можуть позитивно вплинути на купівельну поведінку, якщо здається, що запах відповідає товарам в магазині. І навпаки , якщо здається, що запах не відповідає контексту магазину, споживачі можуть відвернутися від торгових площ.

Наприклад, Armani Exchange - це особливе поєднання чуттєвості та елегантності. І по думку багатьох законодавців молодіжної моди, що носить цей одяг, з легкістю пройде будь-який дрес-код і отримає схвалення найсуворіших цензорів. Саме виходячи з цих характеристик бренду, ми підібрали відповідний аромат.

Intertop - це симбіоз відмінної якості, комфорту, сервісу, адже взуття - це ми! Вдало підібраний аромат, який працює в магазинах мережі, гідно підкреслює всі характеристики бренду.
Якісний аромамаркетинг можливий тільки з якісними ароматами AROMABRANDING by Midsun & Scentair компанія №1 у світі та в Україні з аромамаркетингу. У нас понад 2200 ароматів та створюемо персоналізовані для бендів. Ми єдина компанія, яка використовує обладнання для ароматизації приміщень, виробництва США. і що важливо, таке обладнання працює надійніше і економніше з точки зору витрат арома олії.

Цікавить ароматизація магазмну одягу? AROMABRANDING надає можливість безкоштовно,тиждень протестувати ароматизацію та отримати усі її переваги. Залишайте заявку, наші експерти з вами зв'яжуться і допоможуть підібрати аромат під ваші цілі.
Рекомендовані статті
    Дізнайтеся, який аромат
    підходить Вашому бізнесу,
    і протестуйте його
    безкоштовно 7 днів.